Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolas Cage en zoon maken stripboek

Shownieuws

Nicolas Cage en zijn 16-jarige zoon hebben zondag hun stripboekserie 'Voodoo child' gepresenteerd. Vader en zoon bedachten de zesdelige reeks.

(Novum/AP) - Nicolas Cage en zijn 16-jarige zoon hebben zondag hun stripboekserie 'Voodoo child' gepresenteerd op een Amerikaanse stripbeurs. Vader en zoon bedachten de zesdelige reeks over een tienerspook dat strijdt tegen vooroordelen en intolerantie. Het verhaal speelt zich af in het door de orkaan Katrina getekende New Orleans.

De hoofdpersoon Gabriel, een kind van een blanke en zwarte ouder, is bedacht door Weston, de zoon van Cage. "Hij houdt zich vooral bezig met racisme", zei Cage tijdens de beurs in San Diego. De 43-jarige acteur was dit jaar zelf als stripheld te zien in de film 'Ghost rider' en is een verwoed verzamelaar van stripboeken.

Cage hoopt dat ook hun geesteskindje de weg naar het witte doek vindt. "Ik heb goede hoop dat er een script van 'Voodoo child' komt en dat het in productie wordt genomen", vertelde hij. Zelf zou hij graag een slechterik spelen in de verfilming, zo liet hij weten.

De eerste uitgave van de zesdelige serie, die wordt uitgegeven door Virgin Comics, ligt sinds deze maand in Amerika in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen