Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dinand Woesthoff koopt villa op Ibiza

Shownieuws

Dinand Woesthoff heeft een villa gekocht op Ibiza. De zanger van Kane betaalde 2,2 miljoen euro voor het stulpje in de bergen, zo meldt De Telegraaf.

Dinand Woesthoff koopt villa op Ibiza

Dinand Woesthoff en zijn Britse vriendin Lucy Hopkins hebben een villa gekocht op Ibiza. De zanger van Kane betaalde 2,2 miljoen euro voor het stulpje in de bergen van het Spaanse eiland, zo meldt De Telegraaf.

De 34-jarige Dinand kocht het huis van ex-GTST-actrice Robine van der Meer en haar vriend Marc van der Loo, die al jaren afwisselend op Ibiza en in Nederland wonen. Het stel knapt huizen op het zonnige eiland op en verkoopt ze door.

De villa werd drie jaar geleden gebruikt tijdens de opnamen van de film 'Ik omhels je met duizend armen', waarin Johnny de Mol en Carice van Houten een rol speelden.

Of de zanger momenteel veel tijd door kan brengen in zijn nieuwe huis, is onduidelijk. Hij verblijft tien dagen per maand in New York. Hij werkt daar met zijn bandleden aan nummers voor een nieuw Kane-album, dat nog dit jaar moet uitkomen.

Dinand Woesthoff en Lucy Hopkins hebben een zoontje van acht maanden, Jimi Frank. Dinand heeft nog een zoon Dean Maddy (4), uit zijn huwelijk met de in 2004 overleden actrice Guusje Nederhorst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen