Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiss-zanger kampt met hartproblemen

Shownieuws

Paul Stanley, de zanger van Kiss, heeft door hartproblemen verstek laten gaan bij een concert. "Mijn hart klopte plotseling met meer dan 190 slagen per minuut."

Kiss-zanger kampt met hartproblemen

Paul Stanley, de voorman van de rockband Kiss, heeft wegens hartproblemen verstek laten gaan bij een concert in Californië. "Tijdens de soundcheck klopte mijn hart plotseling met meer dan 190 slagen per minuut", schrijft hij op zijn website.

Medisch personee, dat snel ter plekke was, legde vrijdag een infuus aan bij de 55-jarige zanger en gitarist. "Ze gaven me een injectie om voor eventjes mijn hart stil te leggen en het weer in een normaal ritme te krijgen." Terwijl Stanley in het ziekenhuis werd behandeld, speelden zijn bandmaten Gene Simmons, Tommy Thayer and Eric Singer gewoon in San Jacinto.

Hoe het nu met Stanley is gesteld, is onduidelijk. De zanger verontschuldigt zich voor zijn afwezigheid bij het concert.

Kiss werd in 1973 opgericht en staat bekend om de als vleermuizen geschminkte bandleden. Hits had de band met nummers als 'I was made for loving you', 'Rock and roll all nite' en 'Crazy nights'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen