Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls nemen leger stylisten mee

Shownieuws

De Spice Girls hebben tijdens hun nieuwe toer tien stylisten nodig om er op hun best uit te zien. Iedere Spice Girl eist ook haar eigen kapper en visagist.

Spice Girls nemen leger stylisten mee

De Spice Girls hebben tijdens hun nieuwe wereldtoer tien stylisten nodig om er op hun best uit te zien. Met de fitnesstrainers, voedingsdeskundigen, persoonlijke assistenten, managers en lijfwachten vormen ze de entourage van de Britse zangeressen, die op een klein leger lijkt.

Anders dan tijdens de hoogtijdagen van de meidengroep, eist iedere Spice Girl tegenwoordig haar eigen kapper en visagist, zo meldt de Britse krant Daily Mirror. "Er is veel rivaliteit", vertelt een anonieme insider. "Ze willen er allemaal op hun best uitzien, dus ieder van hen neemt een afzonderlijk team stylisten mee. Het is hilarisch en zo overdreven. Waarom kunnen ze niet met elkaar delen, zoals vroeger?"

Zelfs voor het maken van een nieuwe promofoto voor de toer, die eerder deze week werd vrijgegeven, bracht iedere zangeres een eigen team mee. De foto vergezelde het nieuws dat drie data zijn toegevoegd aan de concertreeks. Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell doen nu ook Sjanghai, San José en Vancouver aan. In de Canadese stad trappen de Spice Girls op 2 december af.

De zangeressen treden nu op in 28 steden, waaronder Londen, Madrid, Keulen, Sydney en Kaapstad. Eerder deze week kondigde de meidenband aan dat fans kunnen stemmen voor nog een extra concert in een stad naar keuze. "Dit is jouw kans om jouw stad om te toveren tot 'Spice City'", staat te lezen op de website van de Spice Girls.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen