Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton zoekt grotere villa

Shownieuws

Paris Hilton heeft haar villa in de Hollywood Hills te koop gezet. De 3,1 miljoen euro die het stulpje moet opbrengen wil ze investeren in een groter huis.

Paris Hilton zoekt grotere villa

Paris Hilton heeft haar villa in de Hollywood Hills te koop gezet. De ruim drie miljoen euro die het stulpje moet opbrengen wil de blonde hotelerfgename steken in een groter huis. Dat meldt haar tante, haar informele pr-agente Kyle Richards, in de Amerikaanse krant The Wall Street Journal.

De 26-jarige blondine is op zoek naar meer privacy. Haar nieuwe huis moet volgens Richards in elk geval in een bewaakte en omheinde wijk van Los Angeles staan. Momenteel verblijft Paris in een huurwoning in Malibu.

Haar huidige woning, die ze in 2004 voor 2,1 miljoen euro op de kop tikte, is bijna één vierkante kilometer groot en staat op een stuk grond van ruim twee vierkante kilometer. Het huis is gebouwd in een mediterrane stijl, heeft vier slaapkamers, een zwembad, een jacuzzi en een waterval.

Volgens Richards heeft de beslissing het huis te verkopen niets te maken met de ongemakkelijke verhouding die Paris heeft met haar buren. Nadat de socialite in mei was veroordeeld tot een gevangenisstraf, werd de buurt dag en nacht bevolkt door paparazzi. Omwonenden klaagden vooral over het geluid van rondcirkelende helikopters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen