Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion komt met nieuw album

Shownieuws

Na een pauze van vier jaar komt Céline Dion met een nieuw Engelstalig studioalbum. De plaat moet in november in de winkel liggen, zo meldt Perez Hilton.

Céline Dion komt met nieuw album

Na een pauze van vier jaar komt Céline Dion met een nieuw Engelstalig studioalbum. De plaat moet in november in de winkel liggen, meldt showbizzblogger Perez Hilton op zijn website. De Canadese zangeres werkte samen met heel wat grote namen uit de muziekindustrie. Zo produceerden de hiphoppers Timbaland en Ne-Yo enkele nummers.

Met Dave Stewart, van het Britse duo Eurythmics, schreef de 39-jarige zangeres het nummer 'Taking a chance'. Ook werkte ze aan drie nummers met Ben Moody, één van de oprichters van de rockband Evanescence. R&b-zanger R. Kelly schreef eveneens enkele nummers voor de cd.

Volgens de Nederlandse fansite Celinedion.nl komt Dion volgend jaar voor een optreden naar Nederland. In september worden de Europese data voor haar aankomende toer officieel bekendgemaakt. Haar wereldtournee gaat op Valentijnsdag van start in Zuid-Afrika.

Dion, die begin jaren negentig internationaal doorbrak met de ballad 'The power of love', bracht in 2003 haar laatste Engelstalige studioalbum uit, 'One heart'. De artieste scoorde hits met nummers als 'Because you loved me' en 'My heart will go on'. Ze bracht dit jaar en in 2005 nog wel Franstalig werk uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen