Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney maakt comeback als paaldanseres

Shownieuws

Britney Spears probeert haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen door halfnaakt aan een paal te hangen. In een nieuwe muziekclip speelt ze een paaldanseres.

Britney maakt comeback als paaldanseres

Britney Spears probeert haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen door halfnaakt aan een paal te hangen. In de video bij haar nieuwe single speelt de voormalige popprinses een paaldanseres. Dat is te zien op foto's die zijn gemaakt tijdens de opnamen. Gekleed in niet meer dan een string, netkousen en een klein leren topje paradeert ze over het podium.

De opnamen leverden woensdag problemen op volgens de Britse krant News of the World. "Ze weigerde gewoon mee te werken en ze was brutaal en onbeschoft", onthult een anonieme bron. "Ook schaamde ze zich voor de figuranten toen ze de paaldansscène moest doen."

Die schaamte zou een paniekaanval tot gevolg hebben gehad. "Plotseling barstte ze in tranen uit en stormde ze van de set", zegt de toeschouwer. "Uiteindelijk kwam ze terug, maar ze was nog steeds hysterisch aan het huilen. Al haar make-up was uitgelopen. Tegen die tijd was het middernacht en heeft de regisseur er maar een einde aan gemaakt en iedereen naar huis gestuurd."

Het leven van de 25-jarige ster gaat de laatste tijd niet over rozen. Het Amerikaanse OK! Magazine publiceerde vrijdag een groot artikel over een mislukte fotoshoot die onlangs plaatsvond. Britney zou wartaal hebben uitgeslagen, haar vette vingers hebben afgeveegd aan dure designerkleding en hebben toegekeken toen haar hondje poepte op een jurk van bijna vijfduizend euro.

De nieuwe single van Britney verschijnt naar verwachting volgende maand. Het comebackalbum van de zangeres moet in november in de winkel liggen. Voor de plaat zou ze hebben samengewerkt met producers als Sean Garrett en Pharrell Williams.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen