Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim poseerde naakt om eten te kopen

Shownieuws

De naaktfoto's van Kim Feenstra waren een manier om haar moeder en zusje te voeden. "Ik kon op dat moment geld verdienen en zorgen voor brood op de plank."

Kim poseerde naakt om eten te kopen

Kim Feenstra heeft naaktfoto's van zichzelf laten maken om haar moeder en zusje te voeden. "Bij ons was er op een gegeven moment zo'n gebrek aan geld dat er niet eens eten in huis was", vertelt het Nederlandse model vandaag in De Telegraaf. "Ik kon op dat moment geld verdienen en zorgen voor brood op de plank. Dát telde voor mij. Niets anders."

De winnares van de RTL-show Holland's Next Top Model poseerde op 17-jarige leeftijd voor een erotische fotoreportage, bleek deze week. Dat de maker van de foto's deze heeft verspreid, heeft volgens de brunette slechts met geld te maken. "Hij heeft gedacht een graantje mee te kunnen pikken van mijn succes", stelt de nu 20-jarige Kim. "Ik geloof in karma. En dat hij wordt gestraft voor de dingen die hij heeft gedaan."

Die straf komt mogelijk al binnen afzienbare tijd. Kim deed al snel na het opduiken van de kiekjes aangifte tegen de fotograaf. Omdat het model destijds minderjarig was, kan de maker worden vervolgd. Ook zou de zaak contractueel gezien niet pluis zijn. "Ik heb destijds een vaag contract gekregen waarin ik toestemming gaf voor openbaarmaking van de foto's", legt ze uit. "Een kopie van het contract heb ik nooit gezien. Al snel kwam ik terug op de toestemming die ik gaf. Maar daar hebben ze zich, zo blijk nu, niets van aangetrokken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen