Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher stelt huwelijk op de valreep uit

Shownieuws

Het huwelijk van Usher en zijn zwangere verloofde, dat gisteren zou plaatsvinden, is op het laatste moment afgelast. Dat maakte een woordvoerder bekend.

Usher stelt huwelijk op de valreep uit

(Novum/AP) - De bruiloft van Usher en zijn zwangere verloofde, die zaterdag zou plaatsvinden, is op het laatste moment afgelast. Dat heeft een woordvoerder van de r&b-zanger bekendgemaakt. Waarom Usher Raymond en Tameka Foster de ceremonie hebben afgeblazen is onduidelijk.

Eerder dit jaar kondigde de artiest aan dat hij met Tameka in het huwelijksbootje zou stappen. Later werd duidelijk dat het stel een kindje verwacht, dat als alles goed verloopt in de herfst geboren wordt.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People speelde de moeder van Usher, Jonetta Patton, een rol in de plotselinge beslissing van het stel. "Ushers moeder is tegen het huwelijk", licht een anonieme bron toe. "Ze hadden pas twee weken geleden besloten te gaan trouwen. Ze wilden dat de ceremonie plaatsvond voordat de zwangerschap zichtbaar zou worden."

Ook de verschillende wensen van Usher en Tameka zouden hebben bijgedragen aan het afgelasten van de ceremonie. "Ze waren het oneens over veel van de details. De bruid wilde bijvoorbeeld een barbecue en hij wilde een kok laten koken", vertelt de bron. "De laatste paar dagen was het steeds onduidelijk of de bruiloft zou doorgaan."

Voor de 28-jarige Usher zou het de eerste keer zijn dat hij in het huwelijk treedt. Tameka was al eens eerder getrouwd. De styliste, die samenwerkte met sterren als Lauryn Hill en Toni Braxton, heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen