Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasia neemt time-out na Gouden Kooi

Shownieuws

Natasia, die deze week werd weggestemd uit De Gouden Kooi, trekt zich voorlopig terug uit de spotlight. "De komende tijd kies ik zo veel mogelijk voor mezelf."

Natasia neemt time-out na Gouden Kooi

Natasia, die deze week werd weggestemd uit De Gouden Kooi, trekt zich voorlopig terug uit de spotlight. "Ik heb met volle teugen genoten van alle aandacht en publiciteit", vertelt ze vandaag in De Telegraaf. "Maar de komende tijd kies ik zo veel mogelijk voor mezelf, mijn kinderen en lieve vriend."

Haar voortijdige verwijdering uit de luxe villa in Eemnes komt voor de 33-jarige Almeerse niet ongelegen. Al eerder had zij aangegeven binnen korte tijd het televisieprogramma te willen verlaten. "Ik was van plan om 23 september te vertrekken, als ik een jaar in de villa had gezeten", stelt ze. Als Natasia de villa vrijwillig had verlaten, zou zij haar inleg van tienduizend euro hebben verloren. Dat bedrag krijgt ze nu terug.

De Gouden Kooi is de laatste tijd vooral in het nieuws door de gewelddadigheden die in de villa hebben plaatsgevonden. In een internetpetitie werd onlangs gepleit voor het stopzetten van de realityshow. Deze week werd bekend dat het programma van Tien naar RTL 5 zal verhuizen. RTL heeft beloofd de bewoners aan te zullen spreken op hun losbandige gedrag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen