Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Orlando Bloom heeft oogje op Kimberly Stewart'

Shownieuws

Orlando Bloom heeft zijn oog laten vallen op Kimberly Stewart. De acteur zou van plan zijn om haar zondag te verleiden met een ritje in de London Eye.

Orlando Bloom heeft zijn oog laten vallen op Kimberly Stewart. De 30-jarige acteur zou van plan zijn om de dochter van Rod Stewart zondag te verleiden met een romantisch ritje in het enorme reuzenrad de London Eye, zo meldt de Britse krant Daily Star.

Bloom, die momenteel in Londen op de planken staat in het toneelstuk 'In celebration', zou al enkele weken uitkijken naar het bezoekje van de blondine aan de Britse hoofdstad. Het stel heeft elkaar naar verluidt al enkele keren ontmoet in Los Angeles, waar beiden wonen.

De 'Pirates of the Caribbean'-ster zou volgens bronnen kaartjes gereserveerd hebben voor een rondje in de London Eye. Het mega-reuzenrad biedt een weids uitzicht over de Britse hoofdstad.

Romantische zielen kunnen een privécabine huren en krijgen dan een picknickmand met lekkers mee. "Orlando heeft de beste hapjes en champagne besteld", verklapt een insider.

Orlando speelde in films als 'Troy', de 'The lord of the rings'-trilogie en in de 'Pirates of the Caribbean'-reeks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen