Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Usher trouwt vanmiddag met zijn Tameka'

Shownieuws

Usher stapt vanmiddag in het huwelijksbootje met styliste Tameka Foster. Het stel geeft elkaar naar verluidt het jawoord in de tuin van platenbaas LA Reid.

Usher stapt vanmiddag in het huwelijksbootje met styliste Tameka Foster. Het stel, dat ruim anderhalf jaar samen is, geeft elkaar het jawoord in de tuin van platenbaas LA Reid in de Hamptons. De r&b-ster en zijn verloofde zouden tussen de zeventig en honderd gasten op de plechtigheid verwachten, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het is de eerste keer dat de 28-jarige Usher in het huwelijk treedt. Voor Foster is het de tweede keer dat ze de sprong waagt. De styliste, die werkte met sterren als Lauryn Hill, Toni Braxton en haar aankomende man Usher, heeft drie kinderen met haar ex-man. In de herfst verwacht ze haar vierde kind, ditmaal van Usher.

De Amerikaanse zanger heeft een druk jaar. Naast het huwelijk en de baby die op komst is, werkt hij aan een nieuw album dat later dit jaar uitkomt. In het najaar verschijnt zijn eigen parfumlijn.

Usher Raymond, zoals Usher voluit heet, scoorde hits als 'Confessions', 'Burn', 'You make me wanna' en 'Yeah'. Ook speelde hij in de film 'In the mix' en in de Broadway-musical 'Chicago'. Eerder had hij relaties met topmodel Naomi Campbell en voormalig TLC-zangeres Chilli.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen