Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard Britney Spears aangeklaagd na opstootje

Shownieuws

Een bodyguard van Britney Spears is aangeklaagd wegens mishandeling. Hij raakte in gevecht met twee fotografen, die Britney en haar zoons wilden fotograferen.

(Novum/AP) - Een bodyguard van Britney Spears is aangeklaagd wegens mishandeling, omdat hij betrokken was bij een knokpartij met twee fotografen. De 37-jarige Cesar Camera wordt beschuldigd van het vastgrijpen en stompen van een fotograaf, die daarbij een zwelling in het gezicht opliep. De ander zou hij hardhandig tegen een muur hebben geduwd.

Britney verbleef met haar twee zoons Sean Preston (22 maanden) en Jayden James (10 maanden) in een luxueus hotel in Las Vegas, toen ze in de hal door de fotografen werd belaagd. Camera zou de oudste zoon van Spears op zijn arm hebben gehad, toen een van de fotografen hem duwde.

Daarop gaf Camera het kind aan zijn bazin en duwde hij de man terug. Volgens de politie zijn Spears en haar kinderen niet gewond geraakt tijdens de schermutseling.

De 25-jarige zangeres wordt in het politierapport als getuige aangevoerd. Ze is geen partij in de zaak. "De enige die een dagvaarding heeft gekregen, is de heer Camera", zegt een woordvoerder van de politie.

Het is nog onbekend wanneer de bodyguard van Spears zich voor de rechter moet verantwoorden. Volgens een politiewoordvoerder riskeert Camera bij veroordeling een boete van 730 euro en een celstraf van zes maanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen