Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Zsa Zsa Gabor naakt in auto aangetroffen

Shownieuws

Frederic Von Anhalt, de man van Zsa Zsa Gabor, is door de politie naakt in zijn auto gevonden. Hij zegt hij door drie vrouwen is beroofd en is uitgekleed.

Man Zsa Zsa Gabor naakt in auto aangetroffen

(Novum/AP) - Frederic Von Anhalt, de man van actrice Zsa Zsa Gabor, is door de politie van Los Angeles naakt in zijn auto aangetroffen. Von Anhalt beweert dat hij door drie vrouwen is beroofd en zonder kleren werd achtergelaten in zijn Rolls Royce.

De 59-jarige Von Anhalt, die al twintig jaar getrouwd is met de 90-jarige Gabor, werd door de drie dames aangehouden, omdat ze met hem op de foto zouden willen. Von Anhalt zegt dat de dames plotseling een pistool tevoorschijn haalden.

"Ze hebben alles van me afgenomen", vertelt de negende echtgenoot van Zsa Zsa. "Mijn dure horloge en mijn kleding." Hij vertelt dat een van de dievegges de autosleutels afpakte en hem vervolgens aan het stuur vastketende met handboeien. De politie trof echter geen handboeien aan, toen ze Von Anhalt vonden.

Frederic Von Anhalt werd wereldnieuws, toen hij vlak na de dood van Anna Nicole Smith in februari beweerde de vader te zijn van haar dochtertje Dannielynn. Hij onthulde destijds dat hij tien jaar lang een verhouding zou hebben gehad met de ex-Playmate. In april bleek uit DNA-tests dat Larry Birkhead de vader is van de nu tien maanden oude Dannielynn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen