Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie hoeft geen gevangenispak aan

Shownieuws

Nicole Richie mag in de cel geen kleding en accessoires dragen, die als wapen kunnen worden gebruikt. Ze mag dus geen stilettohakken en beugelbeha's dragen.

Nicole Richie hoeft geen gevangenispak aan

(Novum/AP) - Nicole Richie mag haar eigen kleding dragen in de cel, maar ze moet haar stijl wel aanpassen. Alle kleding en accessoires die als wapen kunnen worden gebruikt, zijn verboden.

Dit betekent dat het modepopje geen riemen, stilettohakken en beugelbeha's mag dragen. "Maar ook in een minirok komt ze er niet in", zegt een politiefunctionaris.

Paris Hilton, de vriendin van Richie, ging tijdens haar verblijf in de cel gekleed in een oranje overall. Zij zat onlangs een celstraf van 23 dagen uit wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. De dochter van Lionel Richie mag haar eigen stijl bepalen, omdat ze haar straf in een stadsgevangenis mag uitzitten. Hilton werd in een staatsgevangenis achter slot en grendel gezet.

De 25-jarige Richie bekende gisteren met zachte stem in een rechtszaal Californië schuld aan rijden onder de invloed van drugs. De Simple Life-ster is veroordeeld tot negentig uur celstraf, die ze voor 28 september moet hebben uitgezeten. Als ze haar proeftijd van drie jaar schendt kan ze voor een jaar de cel in gaan. Mogelijk wordt haar rijbewijs nog ingetrokken.

Richie, over wie het gerucht gaat dat ze zwanger is, werd in december opgepakt nadat getuigen hadden gezien dat ze in haar zwarte SUV tegen het verkeer inreed. De politie trof haar aan toen ze haar auto al aan de kant had gezet. Ze had marihuana gerookt en een pijnstiller geslikt. In 2003 werd ze al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen