Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daryl van Wouw in jury Project Catwalk

Shownieuws

Daryl van Wouw neemt plaats in de jury van Project Catwalk. De Nederlandse ontwerper wordt vergezeld door Cécile Narinx, de hoofdredactrice van Elle Magazine.

Daryl van Wouw in jury Project Catwalk

Daryl van Wouw neemt plaats in de jury van Project Catwalk. De Nederlandse ontwerper, die altijd een koptelefoon draagt, wordt vergezeld door Cécile Narinx, de hoofdredactrice van Elle Magazine. In Project Catwalk nemen jonge designers het tegen elkaar op. Ze moeten wekelijks de mooiste creaties zien te ontwerpen.

Renate Verbaan presenteert het programma en staat aan het hoofd van de jury. "Dat wil echter niet zeggen dat ik de alleswetende modekoningin ben", lacht de 27-jarige presentatrice.

De jury wordt iedere week aangevuld met een gastjurylid. Dat heeft te maken met de wisselende opdrachten die de ontwerpers moeten doen. Michiel Keuper, een freelance ontwerper die doceert aan het Fashion Institute in Arnhem, is de steun en toeverlaat van de ontwerpers tijdens het hele proces.

De opnames van het programma, dat in Amerika door topmodel Heidi Klum wordt gepresenteerd, beginnen volgende week. De kandidaten zijn al uitgekozen. "Het zijn stuk voor stuk karakters", vertelt Verbaan. Project Catwalk is vanaf oktober te zien op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen