Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon wil homozender

Shownieuws

Gordon voelt zich thuis bij zijn nieuwe omroep RTL. Het enige dat nu nog mist is volgens de presenterende zanger een zender die zich richt op homoseksuelen.

Gordon voelt zich thuis bij zijn nieuwe zender RTL. Hij kan zich ook vinden in de nieuwe indeling die RTL donderdag bekendmaakte, in een familie,- vrouwen-, mannen- en jongerenzender. Het enige dat nu nog mist is volgens de presenterende zanger een zender die zich richt op homoseksuelen, zegt hij tegen Novum Nieuws.

Het gezicht van het nieuwe RTL 4-programma Gillend naar Huis loopt al een jaar rond met het idee voor de zender. "Maar iedereen slaapt." Het hoeft ook niet per se meteen een hele zender te worden, vindt hij. "Maar iets meer gericht op homo's zou wel leuk zijn. Een soort gaynight op RTL 5 of zo."

Wat de voormalige Talpa-coryfee nu nog nodig heeft, zijn geldschieters. "Het hele plan ligt klaar, maar ik zoek mensen die er geld in stoppen want het kost natuurlijk een vermogen."

John de Mol heeft hij al benaderd. "Ik heb John gevraagd of hij er wat in wil steken. 'Maar waar moet dat dan in?', vroeg hij me. Waarop ik antwoordde: nou via een achterdeur misschien", giert Gordon van het lachen. "Nee hoor, ik ga het binnenkort met hem overleggen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen