Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie voor 90 uur de cel in

Shownieuws

Nicole Richie heeft schuld bekend aan rijden onder de invloed van drugs. Ze is veroordeeld tot negentig uur celstraf en een boete van 1.500 euro.

(Novum/AP) - Nicole Richie, die aan de zijde van Paris Hilton te zien was in een reality show, heeft vrijdag in Californië schuld bekend aan rijden onder de invloed van drugs. Ze is veroordeeld tot negentig uur celstraf en een boete van 1.500 euro. De rechter zei dat Richie geluk had dat niemand om het leven kwam toen ze op de snelweg tegen het verkeer inreed.

Richie's 'partner in crime' Hilton bracht onlangs 23 dagen in de cel door voor het rijden terwijl haar rijbevoegdheid tijdelijk was ingetrokken. De dames traden samen op in de reality show The simple life. De 25-jarige Richie is de dochter van zanger Lionel Richie. Als ze haar proeftijd van drie jaar schendt kan ze voor een jaar de cel in gaan. Mogelijk wordt haar rijbewijs nog ingetrokken.

Richie, over wie het gerucht gaat dat ze zwanger is, werd in december opgepakt nadat getuigen hadden gezien dat ze in haar zwarte SUV tegen het verkeer inreed. De politie trof haar aan toen ze haar auto al aan de kant had gezet. Ze had marihuana gerookt en een pijnstiller geslikt. In 2003 werd ze al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen