Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling weer aan de top van de hitparades

Shownieuws

Gerard Joling staat opnieuw op de hoogste posities van de hitparades. Zijn single 'Blijf bij mij' en het album 'Toppers in concert 2007' staan op één.

Gerard Joling staat opnieuw op de hoogste posities van de vaderlandse hitparades. Zijn single 'Blijf bij mij' met André Hazes stijgt in de twaalfde week opnieuw naar de eerste plaats van de Single Top 100. Het album 'Toppers in concert 2007', met zijn collega's Gordon en René Froger, stoot in de Mega album Top 100 door naar de bovenste positie. Een serieuze concurrent voor het trio lijkt het nieuwe album 'Planet earth' van Prince. De Amerikaanse superster debuteert in de nieuwe hitlijst op nummer drie.

De 47-jarige Joling doet het voor het eerst sinds 1989 ook weer goed in België. Zijn single 'Maak me gek' kwam hoog binnen in de Vlaamse hitparade. "Ik ben onlangs in België geweest voor promotie en heb daar zo'n 161 interviews gedaan en verschillende tv-shows en dan is het maar afwachten of het vruchten afwerpt", legde hij uit in de radioshow van Edwin Evers. "Als je dan hoort dat je hoog binnenkomt, dan is dat natuurlijk fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen