Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan en Yolanthe claimen elkaar niet

Shownieuws

De relatie tussen Jan en Yolanthe gaat zo goed omdat ze elkaar niet claimen. Volgens de zus van Yolanthe begrijpt Jan heel goed in wat voor schuitje zij zit.

De relatie tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat zo goed omdat ze elkaar niet claimen. "Jan begrijpt heel goed in wat voor schuitje Yolanthe zit", legt Deborah, de zus van Yolanthe uit in magazine Beau Monde. "In het verleden gingen jongens uiteindelijk toch beslag leggen op Yolanthe. Ze werden het beu om haar te delen met de rest van Nederland."

Doordat de meeste mannen de knappe brunette wilden claimen besloot Yolanthe voorlopig vrijgezel te blijven. Op deze manier hoefde ze volgens de 29-jarige Deborah aan niemand verantwoording af te leggen. Maar toen maakte de 22-jarige Yolanthe kennis met Jan Smit. "Ze viel als een blok voor Jan, liefde kun je niet tegenhouden", zegt Deborah.

Tijdens een etentje bij de Japanner werd de Volendamse zanger geïntroduceerd bij de vijf zusjes van Yolanthe. En hij viel onmiddellijk in de smaak. "Hij was zo gezellig en probeerde niet boven de groep uit te stijgen", vertelt Deborah. "Ik maak me nu minder zorgen over Yolanthe en ik vind het fijn dat hoe druk ze ook is, ze elke avond thuiskomt in zijn rustgevende armen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen