Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ron Boszhard maakt luisterboeken voor feestdagen

Shownieuws

Ron Boszhard werkt aan twee luisterboeken, die rond de sinterklaasperiode en rond kerst verschijnen. Dat meldt de Tros-presentator op zijn website.

Ron Boszhard werkt aan twee luisterboeken, die later dit jaar verschijnen. Dat meldt de Tros-presentator op zijn website.

Het eerste luisterboek, 'Tijd voor Sinterklaas', komt dit najaar uit. Op de cd vertelt Boszhard een aantal zelfgeschreven verhaaltjes en hij zingt sinterklaasliedjes. Tegelijk met het luisterboek verschijnt de cd 'We doen alleen aan Sinterklaas', waarop de presentator sinterklaasliedjes zingt.

Rond de feestdagen verschijnen het luisterboek 'Een wonderbaarlijke kerst' en de cd 'We doen alleen nog maar aan kerst'. De 43-jarige Boszhard giet op deze albums traditionele kerstliedjes en -verhalen in een modern jasje en hij komt met enkele nieuwe nummers voor de donkere dagen van december.

Boszhard, die onder meer 'Te land, ter zee en in de lucht' presenteert, wil met de cd's een traditie van nieuwe liedjes starten. "Ik heb gemerkt dat er echt behoefte is aan gezellige liedjes voor kinderen", vertelt hij op zijn website.

Ron Boszhard is niet de enige artiest die zich op sinterklaasliedjes werpt. Jochem van Gelder, Bassie en Adriaan en de Hermes House Band kwamen eerder met Sinterklaas-cd's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen