Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Rowland stort in op podium

Shownieuws

Kelly Rowland is onwel geworden tijdens een optreden in Nigeria. Volgens haar woordvoerder kampte Kelly met uitdroging en gaat het inmiddels weer goed met haar.

Kelly Rowland is onwel geworden tijdens een optreden in Nigeria. De voormalige Destiny's Child-zangeres zakte in elkaar op het podium waarna ze naar het ziekenhuis werd vervoerd. Volgens haar woordvoerder kampte Kelly met uitdroging en gaat het inmiddels weer goed met haar. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 26-jarige Rowland trad op tijdens het ThisDay Music Festival in de stad Lagos. Ze is bezig met de promotie van haar tweede soloalbum 'Ms. Kelly', dat in Nederland op 25 juni uitkwam.

In een interview met Novum Nieuws noemde Kelly het album 'haar baby'. "Het laat zien wie ik ben. Deze plaat bevat al mijn verschillende buien en al mijn emoties", vertelde ze. "Het is volwassen, sexy en zelfverzekerd."

In totaal werkte Rowland bijna twee jaar aan het album, omdat ze niet tevreden was met de eerste versie. "Het was heel zwaar, met heel veel ballads. En ik wilde een album waarop ik mezelf kon laten zien, als artiest en als vrouw. Ik wilde laten zien waar ik vandaan kom en waar ik naar toe ga." Om dat te bewerkstelligen dook ze opnieuw de studio in. "We hebben de plaat nu jonger gemaakt."

Het album kwam onlangs binnen op de zesde plaats in de Amerikaanse hitlijsten. In Nederland is de plaat na twee weken echter alweer verdwenen uit de Album Top 100. Voordat de cd uitkwam zei Kelly dat ze sowieso trots op haar album is, ongeacht de ontvangst bij pers en publiek. "Ik ben er trots op dat ik de tijd heb genomen om dit album te maken. Ik ben er trots op dat er eigen nummers op staan. Ik heb zoveel van mezelf in dit album gestoken en ik ben er gewoon heel blij mee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen