Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Naaktfoto's Lindsay Lohan in omloop'

Shownieuws

Lindsay Lohan is bang dat haar naaktfoto's in verkeerde handen zijn. Celebslam.com heeft de foto's naar verluidt in bezit en zou dreigen met plaatsing.

Lindsay Lohan is bang dat foto's waarop zij naakt poseert in verkeerde handen zijn gevallen. De Amerikaanse website Celebslam.com heeft naar verluidt naaktfoto's van de 21-jarige actrice in bezit en zou dreigen met plaatsing, zo meldt de New York Post.

De eigenaar van de website heeft een chat openbaar gemaakt, waarin hij met La Lohan zou praten over de foto's. "Iemand heeft op mijn computer ingebroken en een bericht achtergelaten, waarin wordt gezegd dat hij foto's heeft van mij die Cal heeft genomen", zou Lindsay hebben geschreven. Met 'Cal' zou haar voormalige liefje Calum Best bedoeld worden.

De woordvoerder van Lohan zegt niets te weten over de foto's. "Alles is echter mogelijk", zegt zij in de krant. "Haar advocaten zijn inmiddels ingelicht."

Vrijdag verliet het feestbeest de afkickkliniek, waar zij sinds eind mei werd behandeld aan een alcoholverslaving. Ze heeft besloten om een enkelband te dragen waarmee haar alcoholgebruik in de gaten wordt gehouden. Op die manier wil ze voorkomen dat in twijfel wordt getrokken of ze nuchter blijft als ze uitgaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen