Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre fileert Kate Moss

Shownieuws

Peter Andre heeft uitgehaald naar Kate Moss. De zanger noemt het Britse topmodel 'Kate Schimmel', omdat ze eruitziet 'alsof haar lichaam zichzelf opeet'.

Peter Andre heeft uitgehaald naar Kate Moss. Hij noemt het Britse topmodel 'Kate Schimmel', omdat ze eruitziet 'alsof haar lichaam zichzelf opeet', zo meldt de Britse krant The Sun.

De 34-jarige zanger begrijpt niet wat iedereen in Kate ziet. "Ze zou als topmodel jonge meisjes moeten inspireren, maar wie raakt er nou geïnspireerd door een skelet?"

Peter lijkt het niet zo op magere modellen te hebben. Hij is getrouwd met het voluptueuze model Jordan. Zij maakte onlangs bekend dat ze de strijd aanbindt tegen overtollige zwangerschapskilo's. De zanger, die hits scoorde als 'Mysterious girl', doet er goed aan om een oogje in het zeil te houden. Jordan is namelijk van plan om binnen drie weken ruim twaalf kilo af te vallen.

Twee weken geleden beviel de vrouw van Peter van een dochter. Het nog naamloze meisje is het tweede kind voor Peter en Jordan, die een reallifesoap hebben op de Britse en Amerikaanse televisie. Ze hebben samen een zoontje Junior (2). De 29-jarige Jordan heeft een zoon uit een vorige relatie, Harvey (5).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen