Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham sneert naar Amerikaanse vrouwen

Shownieuws

Victoria Beckham heeft uitgehaald naar Amerikaanse vrouwen en naar hun manier van kleden. "Alle vrouwen gaan hier in een joggingpak en op Uggs naar Starbucks."

Victoria Beckham heeft uitgehaald naar Amerikaanse vrouwen en hun manier van kleden. "Ze houden hier niet van aandacht trekken", zegt de Spice Girl in een interview met de LA Times. "Alle vrouwen gaan hier in een joggingpak en op Ugg-laarzen naar Starbucks."

Victoria heeft er een dagtaak van gemaakt om altijd tot in de puntjes verzorgd voor de dag te komen. Toch bezit ook zij een joggingpak en Uggs. "Ik heb ze wel, maar ik doe ze alleen aan als ik zeker weet dat ik niet gefotografeerd word", zegt ze. "Eigenlijk kan ik zoiets alleen in een ondergrondse parkeergarage dragen."

Deze week neemt Posh, samen met haar man David en haar drie zoons Brooklyn, Romeo en Cruz, haar intrek in een villa in Beverly Hills. De Britse familie is naar Amerika verhuisd, omdat de 32-jarige David de komende vijf jaar bij LA Galaxy gaat voetballen.

In de villa in Italiaanse stijl, die ruim 15 miljoen dollar heeft gekost, is meer dan genoeg ruimte voor de uitgebreide garderobe van de 33-jarige Spice Girl. Victoria geeft toe dat ze een tassentic heeft. Ze bezit onder meer een dozijn Hermès-tassen, die ze lang niet allemaal gebruikt. "Ik zie de tassen als een investering. Als ik ooit nog het geluk heb om een dochter op de wereld te zetten, geef ik ze aan haar."

Victoria bekent dat Olivia Newton-John in 'Grease' haar stijlicoon is. "De zwarte satijnen broek die Sandy aanheeft op het eind vond ik geweldig", vertelt ze. Posh heeft eenzelfde broek opgenomen in de nieuwe collectie van haar eigen modelijn dVb.

Posh, die onlangs bekendmaakte dat ze weer op tournee gaat met de overige Spice Girls, ziet voor zichzelf een carrière weggelegd in modeland. "Dit wil ik over dertig, veertig jaar nog steeds doen. Ik zal nooit de beste zangeres of actrice zijn, maar ik heb talent voor mode."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen