Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duizenden reacties op vacature Diddy

Shownieuws

Meer dan tienduizend mensen willen de persoonlijke assistent van Diddy zijn. Ze hebben gereageerd op een oproep die de rapper op YouTube en MySpace plaatste.

Meer dan tienduizend mensen willen de persoonlijke assistent van Diddy zijn. Ze hebben gereageerd op een oproep die de Amerikaanse rapper op de websites YouTube en MySpace plaatste.

In het filmpje spoorde hij geïnteresseerden aan om met een video hun gedrevenheid te tonen. In een tweede filmpje vertelt de 37-jarige artiest dat het aantal reacties hem verrast heeft. "Mijn god, waar ben ik aan begonnen", vraagt hij zich af. "Het loopt allemaal een beetje uit de hand."

Om het aantal reacties dat nog komen gaat wat in te perken, geeft de muziekmagnaat enkele adviezen aan geïnteresseerden. "Je moet in ieder geval kunnen lezen, schrijven en tellen. En je moet weten dat ik iemand zoek met een bachelordiploma."

De baan die hij te bieden heeft, is volgens Diddy dan ook veelomvattend. "Je moet met me meereizen naar steden als Londen en Milaan. Je moet me voorbereiden voor rode lopers en me helpen mijn volgende platencontract te bemachtigen. Je moet me bijstaan als ik in een film speel of als ik uit een vliegtuig spring."

Uiteindelijk zullen internetbezoekers bepalen welke kandidaten er over blijven in de competitie. Diddy kiest uit deze finalisten dan zelf zijn favoriet. Hoe de procedure precies verloopt, zal de rapper aan in een volgend filmpje aankondigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen