Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Romijn trouwt Jerry O'Connell

Shownieuws

Rebecca Romijn en Jerry O'Connell zijn getrouwd. De acteurs beloofden elkaar zaterdag eeuwige trouw tijdens een intieme cermonie in hun huis in Los Angeles.

Rebecca Romijn en Jerry O'Connell zijn getrouwd. De acteurs beloofden elkaar zaterdag in Los Angeles eeuwige trouw. "Rebecca en Jerry zijn zaterdagavond getrouwd tijdens een intieme ceremonie in hun huis", vertelt de woordvoerder van Romijn aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 34-jarige Rebecca droeg een jurk van Ralph Lauren. Het stel wisselde geloftes uit in het bijzijn van honderd goede vrienden en familieleden. Ook de hondjes Taco en Better van het stel waren aanwezig. Zij droegen een zwart vlinderstrikje om hun nek.

De half-Nederlandse Romijn was jarenlang model en brak in 2000 als actrice door in de eerste 'X-Men'-film. De 33-jarige O'Connell is bekend als Quinn Mallory uit de serie Sliders. Ook speelde hij in films als 'Stand by me' en 'Jerry Maguire'. Rebecca was eerder zes jaar getrouwd met Full House-acteur John Stamos. Voor Jerry is dit zijn eerste huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen