Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jongste dochter Al Gore getrouwd

Shownieuws

Sarah, de jongste dochter van Al Gore, is getrouwd. De 28-jarige medicijnenstudente gaf zaterdagavond het jawoord aan de 37-jarige zakenman Bill Lee.

Jongste dochter Al Gore getrouwd

(Novum/AP) - Sarah, de jongste dochter van de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore, is in het huwelijksbootje gestapt. De 28-jarige medicijnenstudente gaf zaterdagavond het jawoord aan de 37-jarige zakenman Bill Lee.

De ceremonie, waarbij onder anderen Bill Clinton en Donald Trump aanwezig zouden zijn geweest, vond plaats in het Beverly Hills Hotel. De keus voor deze locatie kon papa Gore, die zich de laatste jaren ontwikkelde tot milieuactivist, hoogstwaarschijnlijk bekoren. Het luxueuze hotel staat namelijk bekend als zeer milieuvriendelijk, onder meer vanwege het gebuik van spaarlampen en de recycling van al het papier en aluminium.

Sarah is de jongste dochter van Al Gore en zijn vrouw Tipper. Hun andere dochters, de 34-jarige Karenna en de 30-jarige Kristin, zijn al getrouwd. De benjamin van het gezin is de 24-jarige zoon Al Gore III. Hij is vrijgezel en woont in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen