Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls-documentaire in de maak

Shownieuws

De BBC werkt aan een documentaire over de Spice Girls. De herenigde meidengroep is ook betrokken bij de jaarlijkse liefdadigheidsshow die de omroep organiseert.

Spice Girls-documentaire in de maak

De BBC werkt aan een documentaire over de Spice Girls. Dat maakte de Britse omroep woensdag bekend tijdens de presentatie van zijn plannen voor het komende seizoen. Naast de negentig minuten durende film is de onlangs herenigde meidengroep ook betrokken bij de jaarlijkse Children in Need-liefdadigheidsshow die de BBC organiseert.

Een woordvoerder van de BBC zegt dat de Spice Girls meteen enthousiast waren over de plannen voor de documentaire. "Ze hebben allemaal hun volledige medewerking toegezegd." Ook willen ze graag meewerken aan Children in Need. "Ze zijn nu twee nummers aan het opnemen en eentje wordt waarschijnlijk een single voor het goede doel."

De legendarische Britse meidenband uit de jaren negentig kondigde vorige maand aan nog één keer op wereldtournee te gaan. De toer begint op 7 december in Los Angeles en gaat verder naar Las Vegas, New York, Londen, Keulen, Madrid, Peking, Hongkong, Sydney, Kaapstad en Buenos Aires.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen