Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechtszaak Nicole Richie verplaatst naar augustus

Shownieuws

Het proces waarin Nicole Richie terechtstaat voor rijden onder invloed is ruim een maand uitgesteld. De rechtszaak is verschoven naar 16 augustus.

(Novum/AP) - Het proces waarin Nicole Richie terechtstaat voor rijden onder invloed is ruim een maand uitgesteld. Dat heeft een rechter in Los Angeles woensdag bepaald. De rechtszaak, die eigenlijk woensdag van start zou gaan, is verschoven naar 16 augustus.

De advocaat van de dochter van zanger Lionel Richie had gevraagd om uitstel, omdat een belangrijke getuige pas volgende maand beschikbaar is. De verklaring van drugsexpert Terence McGee zou cruciaal zijn voor de verdediging van Nicole.

De 25-jarige socialite werd eind vorig jaar gearresteerd toen ze tegen het verkeer inreed op een snelweg in Californië. Ze gaf naderhand toe onder invloed te zijn geweest van marihuana en pijnstillers. Omdat ze vier jaar geleden al een soortgelijke overtreding beging, hangt haar nu een gevangenisstraf van drie maanden tot een jaar boven het hoofd. In een interview gaf ze onlangs aan er serieus rekening mee te houden dat ze in de cel belandt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen