Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS komt opnieuw met ijsshow

Shownieuws

SBS 6 komt in het nieuwe televisieseizoen opnieuw met een editie van 'Sterren dansen op het ijs'. De presentatie is weer in handen van Gerard Joling en Nance.

SBS komt opnieuw met ijsshow

SBS 6 komt in het nieuwe televisieseizoen voor de derde keer met een editie van 'Sterren dansen op het ijs'. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie in Amsterdam. Dit jaar zagen miljoenen kijkers hoe zangeres Sita als winnares uit de bus kwam in de populaire ijsdansshow.

De presentatie van het programma is opnieuw in handen van Gerard Joling en Nance. Welke BN'ers de schaatsen onder durven binden, is nog niet bekend.

Tijdens de presentatie van SBS in het Amsterdamse Vondelpark werd verder bekend dat de zender succesvolle buitenlandse series als 'The bold and the beautiful', House en The Ghost Whisperer opnieuw in de programmering heeft opgenomen . Nieuw is de serie Everybody Hates Chris, bedacht door komiek Chris Rock, die in Amerika een groot succes is.

Eerder was al bekend dat Tooske Ragas en Henkjan Smits 'Het beste idee van Nederland' gaan presenteren en er een nieuwe editie komt van 'So you wannabe a popstar', waar deze keer onbekende Nederlanders hun zangtalent mogen laten zien.

Ook programma's als Shownieuws, Hart in Aktie, Wegmisbruikers en Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever blijven op de buis, net als Domino Day 2007 en De Smaakpolitie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen