Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veronica zoekt meisje voor internationale clip

Shownieuws

Veronica zoekt een meisje dat zo veel talent heeft dat ze mee kan spelen in de videoclip van een internationale artiest. Ze moet dansen, acteren en rappen.

Veronica gaat dit najaar op zoek naar een Nederlands meisje dat zo goed kan dansen, acteren en rappen, dat ze mee kan spelen in de videoclip van een bekende internationale artiest. In het programma, dat vooralsnog de werktitel Search For a Videomodel heeft, is te zien hoe kandidates uit alle windstreken strijden om die felbegeerde plek in de clip.

De winnares reist af naar Amerika om in de clip te spelen, krijgt een modellencontract en een grote som geld.

De zender maakte vandaag tevens bekend met een tweede editie te komen van het verleidingsprogramma Undercover Lover, waarin partners elkaar twee weken als vrijgezel loslaten tussen aantrekkelijke mannen en vrouwen. Ook het metamorfoseprogramma voor auto's, De Grote Beurt, is opnieuw opgenomen in de programmering.

De zender komt verder met Veronica Poker: Dutch Open, waarin BN'ers het opnemen tegen pokerprofessionals en ook buitenlandse series als Lost, Numb3rs, NCIS en Criminal Minds zijn wederom op de zender te vinden. Nieuw is de Amerikaanse dramathriller Traveler.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen