Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlotte Church smijt vriend het huis uit

Shownieuws

Een zwangere Charlotte Church heeft haar verloofde Gavin Henson het huis uitgegooid. De rugbyspeler beleefde onlangs een wilde nacht met ene Tracey.

Charlotte Church smijt vriend het huis uit

Een zwangere Charlotte Church heeft haar verloofde Gavin Henson het huis uitgegooid. De rugbyspeler beleefde onlangs in Belfast een wilde nacht met ene Tracey Donnelly, die haar verhaal in geuren en kleuren uit de doeken deed in de Britse pers.

De 21-jarige Church, die in verwachting is van haar eerste kindje, zou kapot zijn van het avontuurtje van haar verloofde en zo boos dat ze de baby nu liever alleen opvoedt. Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

Eerder deze week onthulde Donnelly dat ze met Henson heeft gezoend in een hotel waar de rugbyspeler met zijn team verbleef. Volgens de bevallige blondine zou Gavin het initiatief hebben genomen. Tracey had nooit kunnen vermoeden dat ze een wig zou drijven tussen Charlotte en Gavin. "We hebben wat gerommeld terwijl we dronken waren, dat doet iedereen wel eens."

Het is niet voor het eerst dat het nachtegaaltje haar vriend de deur wijst. In mei zette ze hem eruit nadat hij openlijk met andere meisjes had geflirt. En vorig jaar ontstak Charlotte in woede toen ze haar liefje op een feestje in bed aantrof met een ander.

Church moet in september bevallen. De zangeres brak als kind door en is bekend van nummers als 'All love can be' en 'Crazy chick'. In Groot-Brittannië is ze verder bekend van de televisieserie The Charlotte Show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen