Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Desperate Housewives gaan zingen

Shownieuws

In een aflevering van Desperate Housewives zullen de actrices zingen. De bedenker van de populaire serie, Marc Cherry, wil een musicalaflevering te schrijven.

In een speciale aflevering van Desperate Housewives zullen de actrices binnenkort zingen. De bedenker van de populaire serie, Marc Cherry, is van plan een musicalaflevering te schrijven, zo meldt film- en televisievakblad Variety. Dan zal blijken in hoeverre Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria en Nicolette Sheridan over gouden keeltjes beschikken.

Volgens Variety bezit vooral Hatcher bovengemiddelde zangcapaciteiten. Zo deed ze een aantal jaar geleden mee in de musical 'Cabaret', waarmee ze volgens het blad een onuitwisbare indruk maakte. Maar ook Sheridan heeft al eens gezongen. De sexy blondine nam onlangs een duet op met haar vriend, zanger Michael Bolton, dat op zijn nieuwe album staat.

Desperate Housewives is sinds de eerste aflevering uit 2004 wereldwijd een succes. Naar verluidt volgen bijna 120 miljoen mensen de serie, die in Nederland is te zien bij Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen