Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geri Halliwell bij bijeenkomst anonieme eters'

Shownieuws

Spice Girl Geri Halliwell heeft zich mogelijk aangesloten bij de anonieme eters, een hulpgroep voor mensen met een eetstoornis. Ze had eerder al boulimia.

'Geri Halliwell bij bijeenkomst anonieme eters'

Spice Girl Geri Halliwell heeft zich mogelijk aangesloten bij de anonieme eters, een hulpgroep voor mensen met een eetstoornis. Al jaren gaan geruchten dat de 34-jarige zangeres kampt met boulimia nervosa, de psychologische toestand waarin terugkerende eetbuien veelal worden gevolgd door braken. Maandag woonde ze in Londen een sessie bij van de Over/Under Eaters Anonymous, meldt de Britse krant The Sun.

Het is niet duidelijk in hoeverre Halliwell momenteel last heeft van een eetstoornis. Wel zag ze er maandag volgens de krant pafferig en moe uit.

De roodharige Geri, ook wel bekend als Ginger Spice, gaat in de winter op tournee met de legendarische meidengroep de Spice Girls, die onlangs een reeks reünieconcerten aankondigden. De tournee wordt op 7 december afgetrapt in Los Angeles en gaat verder naar onder meer New York, Londen en Hongkong. Naar Nederland komen de dames niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen