Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow begaan met lot Pavarotti

Shownieuws

Sheryl Crow leeft mee met operazanger Luciano Pavarotti, die vecht tegen de ziekte kanker. "Beste wensen aan maestro Pavarotti", zei de zangeres.

(Novum/AP) - Sheryl Crow leeft mee met operazanger Luciano Pavarotti, die vecht tegen kanker. "Beste wensen aan maestro Pavarotti. Dat hij deze vreselijke ziekte moge overwinnen", zei ze gisteren tegen een Italiaans persbureau. "Het is een ervaring die ook ik had en die me sterker heeft gemaakt."

De 45-jarige zangeres werd op het Italiaanse eilandje Ischia onderscheiden voor haar muziek. Vorig jaar werd ze bestraald en onderging ze een operatie, nadat borstkanker bij haar was geconstateerd. Ook Pavarotti moest onder het mes, toen vorig jaar alvleesklierkanker bij hem werd vastgesteld.

Volgens het persbureau Ansa was de artieste naar het eilandje afgereisd met haar zoontje Wyatt Steven, dat ze een paar maanden geleden adopteerde. "Dankzij hem werk ik veel beter. Twee dagen geleden heb ik een album afgerond", zei ze.

Het afgelopen jaar was niet alleen vanwege haar ziekte een rampjaar voor Crow. "Het was een vreselijk jaar voor me. Ik leed vooral onder het einde van mijn relatie", vertelde ze. In februari vorig jaar kwam er een einde aan de verloving tussen haar en wielrenner Lance Armstrong.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen