Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bam Margera drinkt eigen urine

Shownieuws

Bam Margera heeft zijn eigen urine geproefd. De Amerikaan nam tijdens een tv-interview een slok van zijn eigen straal urine. "Het smaakt zout", zei hij.

Bam Margera heeft zijn eigen urine geproefd. De Amerikaan, die een programma heeft op MTV, brak een tv-interview af voor een plaspauze. De camera volgde Bam naar de kant van de weg, waar hij zijn broek liet zakken. Plotseling richtte Bam omhoog en nam hij, tot grote schrik van de presentatrice, een slokje van de straal urine.

Bam kon er zelf wel om lachen. "Het smaakt zout", zegt de 27-jarige presentator in het filmpje. "Het is maar pis. Het is bierpis en dat smaakt eigenlijk best lekker." De presentatrice walgt van Bam, die eigenlijk Brandon heet. "Jij hebt echt problemen", zegt ze. "Die heeft iedereen, alleen laat ik die van mij op tv zien", antwoordt Margera.

Het filmpje waarop te zien is hoe Bam zijn dorst lest is inmiddels van YouTube verwijderd wegens schending van de gebruiksvoorwaarden van de site.

Bam Margera brak door met de MTV-show Jackass. Later kreeg hij zijn eigen realityshow Viva la Bam, waarin ook voor zijn ouders Phil en April een rol is weggelegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen