Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beef neemt nummer Krezip op

Shownieuws

Beef heeft het nummer 'I would stay' van Krezip opgenomen. De manager van de band zegt dat de band overstag ging na de overweldigende reacties op het nummer.

Beef heeft afgelopen weekend het nummer 'I would stay' van Krezip opgenomen. "Het was niet de bedoeling, maar na de overweldigende reacties op het spotje van Orange zijn we overstag gegaan", zegt Piet Donker, de manager van de band.

Het is nog onduidelijk wat er met het nummer gaat gebeuren. "We gaan het nummer deze week mixen en dan is het pas klaar", vervolgt de manager. "We moeten ook nog met Krezip en wat andere partijen rond de tafel gaan zitten."

Wat wel vaststaat, is dat het nummer niet in de winkel komt te liggen. "Het komt niet officieel op single uit", zegt Donker. "We denken er nog over, maar waarschijnlijk zetten we het op internet, zodat liefhebbers het kunnen downloaden."

Telecomprovider Orange liet de hit van Krezip door vier Nederlandse bands coveren voor een tv-reclame en maakte daar een compilatie van. Naast Beef werkten New Cool Collective, Non-eX en Relax mee aan de commercial. Beef werd overstelpt door enthousiaste reacties van fans en radiozenders, die allemaal van mening zijn dat het nummer op single moet verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen