Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Te weinig animo voor tournee Kelly Clarkson

Shownieuws

Kelly Clarkson zegt haar Amerikaanse tournee af omdat er te weinig belangstelling is. De tournee komt te vroeg, denkt Kelly.

(Novum/AP) - Kelly Clarkson zegt haar Amerikaanse tournee af omdat ze te weinig kaartjes heeft weten te verkopen. De 25-jarige zangeres is teleurgesteld, maar weet waar het aan ligt. "De tournee komt gewoon veel te vroeg", schrijft ze op haar website.

De organisator van de tournee is optimistisch over de toekomst van Clarkson. ""De dag dat Kelly weer in uitverkochte stadions optreedt, komt zonder twijfel. Maar nu moeten haar fans zich verheugen op optredens van hun idool in een meer intieme omgeving", zegt de directeur van het bedrijf.

Het afzeggen van de tournee, die op 7 juli zou beginnen, komt twee dagen nadat bekend werd dat de 25-jarige Clarkson haar manager Jeff Kwatinetz heeft ontslagen. De twee hadden een meningsverschil over het nieuwe album van de zangeres, dat op 26 juni uitkomt.

De voormalige American Idol is een nieuwe, soberder weg ingeslagen voor haar derde album 'My december' en Kwatinetz durft de samenwerking daarom niet meer aan. Eerder liet de baas van haar platenlabel al weten dat de plaat volgens hem geen hitpotentie heeft.

De eerste single van het nieuwe album van Clarkson, 'Never Again', bleef steken op de achtste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. Het nummer is inmiddels gezakt naar de zeventiende plaats en dat valt tegen na haar debuutsingle 'Since u been gone' uit 2004, een nummer 1-hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen