Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Burke overdonderd door ontslag

Shownieuws

Isaiah Washington zag zijn vertrek uit de ziekenhuisserie Grey's anatomy niet aankomen. "Ik dacht gewoon dat ik een contractbespreking had", zegt Washington.

Isaiah Washington zag zijn vertrek uit de ziekenhuisserie Grey's anatomy niet aankomen. "Ik dacht gewoon dat ik een contractbespreking had", zegt Washington, die de rol van Dr. Burke speelt, in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. "Ik was daar om mijn toekomst te bespreken."

Onduidelijk is waarom de dokter aan de kant is gezet. "Ik heb alles gedaan wat het netwerk ABC me heeft gevraagd", zegt Washington. "Ik had veel stress op mijn werk maar ik dacht dat ik het goed deed. Blijkbaar zaten we niet op dezelfde golflengte."

Eerder liet de 43-jarige acteur weten het er niet bij te laten zitten. De geruchten deden de ronde dat Washington met een rechtszaak zou dreigen, maar daar lijkt geen sprake van te zijn. "Ik weet niets van een rechtszaak."

In de Verenigde Staten wordt na de zomer begonnen met opnamen voor het vierde seizoen. De castleden zijn nu nog allemaal op vakantie, reden waarom Washington vermoedelijk nog niets van zijn collega's heeft gehoord. "Iedereen doet zijn eigen ding. Ik verwacht ook niet dat ik van iemand iets hoor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen