Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss houdt Pete Doherty kort

Shownieuws

Pete Doherty wordt kort gehouden door zijn verloofde Kate Moss. Zij bepaalt wat hij vertelt in een interview met de Britse zender de BBC volgende week.

Pete Doherty wordt kort gehouden door zijn verloofde Kate Moss. De beroepsjunkie geeft volgende week een interview in de Jonathan Ross show op de Britse zender BBC. Moss heeft een lijst gemaakt met onderwerpen waar hij wel en niet over mag kletsen in de hoop dat Doherty niet weer zijn mond voorbij praat. Taboe is onder meer het aanstaande huwelijk van de twee. Ook mag er met geen woord gerept worden over de drugsverslaving van Doherty, zo meldt de Britse krant The Sun.

In een eerder interview in hetzelfde programma in juli vertelde de gitarist uitgebreid over zijn verslaving. Op dat moment zat ook de relatie met Moss in het slop. "Ik houd van haar botten en dat zal ik altijd blijven doen", vertelde de 28-jarige muzikant toen.

De 33-jarige Moss heeft ook bedacht waar Doherty het wel over mag hebben. Zo mag er vooral worden gekwebbeld over zijn band 'Babyshambles' en het nieuwe album waar de band mee bezig is. De show wordt 22 juni op de Britse zender uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen