Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Akon maakt nummer over omstreden dans met fan

Shownieuws

Rapper Akon heeft een nummer geschreven over de expliciete dans die hij uitvoerde met een 14-jarige fan. 'Ik neem alle schuld op me', heet het nummer.

Rapper Akon heeft een nummer geschreven over de expliciete dans die hij uitvoerde met een 14-jarige fan. 'Ik neem alle schuld op me', luidt de titel van het nummer. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.

De 25-jarige rapper betuigde eerder al spijt voor het incident. Hij zei toen niet geweten te hebben dat het meisje met wie hij in april een seksdans uitvoerde tijdens een optreden in Trinidad minderjarig was. Akon zat zo met de gebeurtenis in zijn maag dat hij er nu ook een nummer aan heeft gewijd.

Hij geeft de vader van het minderjarige meisje daarin een sneer. Zo zegt hij: "Je vader had je nooit uit moeten laten gaan. Hoe kon ik weten dat je minderjarig was in een club voor boven de 21?" Ook verontschuldigt Akon zich in het nummer tegenover Gwen Stefani. De rapper voerde zijn expliciete dans uit tijdens de gezamenlijke tour van Akon en Stefani.

Akon, die geboren werd als Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam, betuigt in het nummer geen spijt voor het incident waarbij hij vorige week een jongen van het podium afgooide. Dat gebeurde nadat vanuit het publiek een object werd gegooid naar de rapper, die bekend is van het nummer 'Smack that'. Daarop zou een bewaker de menigte in zijn gelopen, de jongen er uit hebben gehaald en naar het podium hebben gebracht, waarop Akon de fan op zijn schouders nam en terug het publiek ingooide.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen