Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasia weggestemd uit Gouden Kooi

Shownieuws

Natasia heeft de Gouden Kooi verlaten. De veelbesproken deelneemster aan het Tien-programma is donderdag unaniem weggestemd in de maandelijkse ontslagronde.

Natasia heeft de Gouden Kooi verlaten. De veelbesproken deelneemster aan het Tien-programma is donderdagavond unaniem weggestemd in de maandelijkse ontslagronde.

Miljonairs, zoals de deelnemers worden genoemd, die unaniem worden weggestuurd, worden niet vervangen door een nieuwkomer. Dit betekent dat er nu nog zeven mensen strijden om de hoofdprijs van de omstreden show: de miljoenenvilla waarin zij zijn opgesloten en een jackpot van duizend euro per dag dat ze in het huis hebben gezeten.

Vorige maand maakte Natasia bekend dat zij in september de villa wilde verlaten omdat ze al haar persoonlijke doelen had bereikt. De diva liet op kosten van Tien haar borsten vergroten en haalde haar rijbewijs. In een persbericht van Tien verklaart ze het niet erg te vinden de show nu voortijdig te verlaten. "Mijn tijd zit erop, het is mooi geweest. Ik kan nu mijn kinderen, vriend en familie weer in mijn armen sluiten."

De 33-jarige Almeerse kwam vorig jaar bij de start van het programma in het nieuws omdat haar dochtertje Cheyenne tranen met tuiten huilde vanwege het vertrek van haar moeder naar de villa in Eemnes. De smeekbede van het meisje zorgde voor opschudding tot in politiek Den Haag.

Na het opdoeken van zender Tien verhuist De Gouden Kooi naar RTL, waarmee de inhoud van het omstreden geesteskindje van John de Mol mogelijk wordt veranderd. RTL heeft namelijk laten weten zich verantwoordelijk te gaan opstellen tegenover een 'jong en breed publiek'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen