Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kabouter Plop viert verjaardag met single

Shownieuws

Kabouter Plop viert later dit jaar zijn tiende verjaardag. Om het jubileum te vieren is er vanaf vandaag een speciale feestsingle te downloaden.

Kabouter Plop viert later dit jaar zijn tiende verjaardag. Om het jubileum te vieren is er vanaf vandaag een speciale feestsingle te downloaden van de website van de Vlaamse omroep VTM. Fans van de kleuterserie moeten vijftig eurocent betalen om het nummer 'Plop is jarig' van de site te halen.

De serie over kabouter Plop en zijn vrienden Lui, Klus, Kwebbel, Smul en Smal wordt sinds 1997 in België uitgezonden en is sinds 1998 bij de Tros te zien. Naast de populaire tv-reeks zijn er inmiddels zes Plop-films gemaakt en zijn er in België drie Plopsa-pretparken, die vorig jaar gezamenlijk 1,25 miljoen bezoekers trokken. Het eerste Nederlandse pretpark ligt inmiddels ook al in de planning.

Kabouter Plop is een product van het Vlaamse Studio 100. Ook artiesten en programma's als K3, Samson & Gert, Piet Piraat en het Huis van Anubis komen uit de koker van het bedrijf, dat in 1996 werd opgericht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen