Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lindsay Lohan ontvoerde drie jongens'

Shownieuws

Voordat Lindsay Lohan deze week werd opgepakt voor rijden onder invloed, nam zij drie jongens tegen hun zin mee in een auto. Dat verklaren zij op de website TMZ

Voordat Lindsay Lohan deze week werd opgepakt voor rijden onder invloed, nam zij drie jongens tegen hun zin mee in een auto. Dat verklaren althans Dante Nigro, Jakon Sutter en Ronnie Blake op de showbizzwebsite TMZ. De vrienden waren naar eigen zeggen ongewild getuige van de achtervolging die de actrice inzette op haar assistente Tarin Graham, die vlak daarvoor ontslag had genomen.

De 21-jarige socialite werd dinsdag gearresteerd nadat de moeder van de assistente de politie had gebeld, omdat zij achtervolgd werd. De arrestatie, waarbij Lindsay dronken zou zijn geweest en cocaïne op zak had, kwam anderhalve week nadat ze was ontslagen uit een ontwenningskliniek.

De drie jongens, die bevriend zijn met de vriend van assistente Tarin, vertellen in een filmpje hoe Lindsay na een feestje, waar zij ook aanwezig waren, plotseling in de auto van Dante stapte. De bestuurdersstoel was vrij omdat de vriend van Tarin kort daarvoor was uitgestapt om met haar te praten. Lohan startte de motor en ging ervandoor terwijl de jongens achterin zaten. Hierop zette ze de achtervolging in op haar assistente, die even daarvoor ontslag had genomen na een ruzie met Lohan.

Ronnie Blake vertelt dat de actrice over zijn voet reed, nadat hij zichzelf uit de auto had geworpen terwijl Lindsay optrok. Volgens de andere jongens riep Lilo tijdens de dollemansrit die volgde meerdere malen dat ze niet in de problemen zou raken met haar gedrag. "Ik ben beroemd, ik kan alles doen wat ik wil", zou ze hebben gezegd.

Toen ze de auto van Tarin op de snelweg uit het zicht verloor, besloot Lindsay naar het huis van de moeder van het meisje te gaan omdat ze dacht haar daar wel te kunnen vinden. De moeder reed net haar oprit op toen de auto met Lindsay en de jongens met grote snelheid kwam aanrijden, waarop de vrouw schrok en er vandoor ging. Tijdens de achtervolging belde zij vervolgens de politie.

In een e-mail aan het showbizzprogramma Acces Hollywood ontkende Lindsay eerder deze week schuldig te zijn aan de aanklachten wegens rijden onder invloed en drugsbezit. Ook ontkent ze dat zij degene was die de achtervolging inzette. "Ik werd bijna aangereden door de moeder van Tarin", beweert ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen