Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie extra shows van Spice Girls

Shownieuws

De reünietournee van de Spice Girls is uitgebreid met extra shows in Sjanghai, Vancouver en San Jose. Een bezoek aan Nederland staat nog steeds niet gepland.

(Novum/AP) - De reünietournee van de Spice Girls is uitgebreid met extra shows in Sjanghai, Vancouver en San Jose. Dat hebben de organisatoren van de concerten vandaag bekendgemaakt. Eerder was al bekend dat de legendarische meidengroep Los Angeles, Las Vegas, New York, Londen, Keulen, Madrid, Peking, Hongkong, Sydney, Kaapstad en Buenos Aires aandoet.

De show in Canada staat gepland op 2 december en is daarmee nu het allereerste concert van de wereldtournee. Op 4 december wordt dan het Californische San Jose aangedaan. Sjanghai moet wachten tot 10 januari voor het optreden van Posh, Ginger, Baby, Scary en Sporty Spice. Eerder zou de tournee op 7 december worden afgetrapt in Los Angeles.

In totaal treden de Spice Girls nu veertien keer op. Fans hebben al aangegeven dat er meer shows moeten worden ingepland omdat er ook in andere steden veel belangstelling is. Een bezoek aan Nederland staat nog niet gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen