Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Popstar' gaat door met onbekenden

Shownieuws

Het SBS-programma 'So you wannabe a popstar' keert dit najaar terug op de buis met onbekende Nederlanders. Eerder gingen BN'ers de zangstrijd aan.

'Popstar' gaat door met onbekenden

Het SBS-programma 'So you wannabe a popstar' keert dit najaar terug op de buis met onbekende Nederlanders. In een week kreeg de zender ruim vijfduizend aanmeldingen binnen van mensen die een gooi willen doen naar de sterrenstatus.

De eerste editie van de zangwedstrijd ging tussen BN'ers als Viktor Brand, Roxeanne Hazes, Nelleke van der Krogt en Jochem van Gelder. Marathonschaatser Erik Hulzebosch kwam als winnaar uit de bus, nadat hij het in de finale had opgenomen tegen ONM-ster Sascha Visser. Inmiddels staat hij met zijn nummer 'Extase (zonder jou)' hoog in de hitlijsten.

Voor de nieuwe editie van 'So you wannabe a popstar' kan iedereen tussen 8 en 88 jaar zich aanmelden. Er zijn geen beperkingen gesteld aan de muziekgenres. In categorieën als rock, reggae, pop, soul en Nederlandstalig kunnen de popsterren in spe zich laten gelden.

Het is niet bekend of Gerard Joling en Nance de show opnieuw gaan presenteren en uit welke prominenten uit de muziekwereld de jury zal bestaan. Dat wordt binnenkort bekendgemaakt, zo laat SBS weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen