Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duizendpoot Thomas Berge is verliefd

Shownieuws

Thomas Berge heeft slecht nieuws voor zijn vrouwelijke fans: de 17-jarige volkszanger heeft sinds kort een vriendin.

Slecht nieuws voor de vrouwelijke fans van volkszanger Thomas Berge. Hij heeft sinds kort een vriendin. De 17-jarige zanger wil nog niet veel over zijn nieuwe liefde kwijt. "Ik ben verliefd", vertelt hij. "Het is een heel lief meisje. We hebben elkaar ontmoet op een feestje." Onlangs liet hij nog weten helemaal niet bezig te zijn met de liefde. Hij lijkt ook nog niet te serieus. "Nee, naar de toekomst kijk ik nog niet. Het is gewoon heel leuk allemaal."

Na 'Sterren dansen op het ijs'en 'Just the two of us', heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden. De blonde zanger is al weken aan het trainen voor het programma Toppers te Paard, waarin sterren leren paardrijden en in de finale een compleet concours afwerken. "Ik had nooit verwacht dat het zo leuk zou zijn."

Het programma, dat elke zaterdag te zien is op RTV Oost, is geen afvalrace. "Ik rijd wel een stuk meer ontspannen, maar ik heb wel een winnaarsmentaliteit", zegt Thomas. De jonge zanger, schaatser en tegenwoordig ruiter is al geblesseerd geraakt toen zijn paard, dat Bobbie heet, spontaan afremde voor een hindernis. "Ik viel zo met mijn zaakje over het paard heen", zegt hij. "Dat deed wel zeer." Maar de sport is inmiddels een hobby geworden. "Ik beleef er gewoon heel veel plezier aan. Ik denk dat ik wel een kans heb om te winnen."

Thomas mag zich nu ook acteur noemen. De Twentenaar is te zien in de nieuwe Zoop-film, 'Zoop in Zuid-Amerika', die in juli in première gaat. "Het was heel spannend, ik was eerst bang dat ik mijn tekst zou vergeten", zegt de nieuwbakken acteur. "Maar het ging veel beter dan verwacht."

Ook zingt hij de titelsong van de film 'De wereld ben jij'. Thomas, die als Chiel Ottink werd geboren, vertelt erg trots te zijn op het nummer, dat hij zelf heeft uitgekozen. "Het is een vrolijk en hip nummer. Het is echt een meezinger voor jong en oud. Maar het belangrijkste is dat het echt een Zoop-nummer is."

Na de soaps van Jan Smit, Jannes en Frans Bauer kon een serie over de jonge volkszanger niet uitblijven. Verwacht wordt dat de soap vanaf volgend jaar te zien is op een grote Nederlandse televisiezender. In de soap gunt hij het publiek een kijkje in zijn leven. "Mijn moeder vond het eerst niet zo leuk."

Het broertje van de zanger komt voorbij met zijn band. Ook Thomas' vrienden passeren de revue, en dan met name maatje Jorik. Maar ook het artiestenleven wordt gefilmd. "De camera's gaan mee in de auto naar optredens en ook backstage, want dat vinden mensen altijd leuk om te zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen