Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton gedumpt door impresariaat

Shownieuws

Paris heeft geen impresario meer als ze uit de cel komt. Hilton, die vastzit voor rijden zonder geldig rijbewijs, is gedumpt door The Endeavor Talent Agency.

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft geen impresario meer als ze de gevangenis uitkomt. De hotelerfgename, die een celstraf uitzit voor rijden zonder geldig rijbewijs, is gedumpt door The Endeavor Talent Agency. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf bevestigd. "Ze is niet langer onze cliënt."

Paris werd sinds 2005 vertegenwoordigd door het bedrijf. De 26-jarige realityshow-ster debuteerde vorige zomer als zangeres met het album 'Paris'. Ze heeft haar naam ook verbonden aan een parfum en lanceerde een tassencollectie.

Begin deze maand werd de blondine al gedumpt door haar platenmaatschappij. "We verwachten geen nieuw materiaal van Paris Hilton in de nabije toekomst", verklaarde een woordvoerder van Warner Bros. destijds.

Het feestbeest zit momenteel in de medische kliniek van een gevangenis in Los Angeles. Ze verblijft daar sinds ze vrijdag weer achter de tralies moest, nadat ze donderdag voortijdig was vrijgelaten. Zij was na een celstraf van drie dagen naar huis gestuurd om onbekende medische redenen. Een woedende rechter stuurde haar vrijdag weer terug naar de gevangenis. Paris is veroordeeld tot 45 dagen, maar verwacht wordt dat ze na 23 dagen al vrijkomt wegen goed gedrag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen