Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda hoeft Rob even niet te zien

Shownieuws

De relatie van Belinda Meuldijk en Rob de Nijs is voorlopig flink onderkoeld. Belinda hoeft de zanger even niet meer te zien na de ophef over foto's in Privé.

De relatie van Belinda Meuldijk en Rob de Nijs is voorlopig flink onderkoeld. Belinda hoeft de zanger even niet meer te zien na de ophef over de foto's van haar vervuilde huis in Privé. Dat zei ze dinsdag in het tv-programma RTL Boulevard.

De onlangs gepubliceerde tabloidfoto's van het verwaarloosde huis zijn gemaakt door De Nijs. "Zo'n puinhoop is haar huis", stond in het artikel groot boven de foto's geschreven.

"Ik heb hem na de publicatie meteen gebeld", vertelde de 52-jarige Meuldijk. "Hij zei dat hij geen idee had wie het had gedaan." Ze heeft het contact met de zanger in elk geval even op een laag pitje gezet. "We moeten elkaar voorlopig maar niet meer spreken", vindt de dierenliefhebber. "Ik heb nu een extra reden om te willen scheiden, als ik al niet genoeg redenen had."

Ook Belinda's vriend Thierry Duval heeft weinig goede woorden over voor De Nijs. Hij noemt de actie van de 64-jarige zanger 'erg laag'. "Ik vind het heel erg kwalijk en nu lijkt het alsof Belinda een slechte moeder is", zegt de 29-jarige Duval in het programma.

De zanger zelf liet maandag nog weten dat het nooit zijn bedoeling was dat de beelden in het roddelblad terecht zouden komen. Hij zei alleen te hebben willen vastleggen in welke omgeving zijn zoon Jos opgroeit en uitte het vermoeden dat de foto's via vrienden bij Privé zijn beland.

Vorige week won Meuldijk een kort geding dat ze tegen Privé had aangespannen wegens inbreuk op haar privacy. De rechter oordeelde dat het weekblad een rectificatie moet plaatsen en moet bekendmaken wie de foto's maakte.

Meuldijk weet inmiddels wie de foto's aan Privé heeft doorgespeeld. Op televisie noemde ze dinsdag de naam van een zekere M. van de Berg. Ze weet niet wie dat is. "Er zit vast een verhaal aan vast en dat ik hoor ik dan ook graag aan", zei ze.

De 64-jarige De Nijs zei het uitlekken van de foto's te betreuren, maar blijft erbij dat de situatie in de woning onleefbaar was. "Belinda heeft een hele hoop talenten, maar schoonmaken is niet haar prioriteit", vertelde hij maandag in het showbizzprogramma. "Ik maakte de foto's om persoonlijke redenen. Iedereen kan zich wel indenken waarom, bij het zien ervan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen